«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ», κάλεσμα στην Γενική Απεργία της Τετάρτης 20/2/2013, από τους Ελευθεριακούς Κύκλους στην Πρέβεζα

18 Φεβρουαρίου 2013

eleftheriakoi-kykloi20/2 η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κηρύσσουν για άλλη μία φορά απεργία έχοντας προαναγγείλει την κινητοποίηση καιρό πριν, ούτως ώστε να κινητοποιηθεί ολόκληρος ο κατασταλτικός μηχανισμός και να δούμε πάλι το χιλιοπαιγμένο έργο άλλης μίας απεργίας που θα λειτουργήσει ως βαλβίδα αποσυμπίεσης της λαϊκής οργής.

Αντί για την ολική ρήξη με το σύστημα οι εργατοπατέρες επιλέγουν να συνδιαλλαγούν για άλλη μία φορά με βιομηχάνους, τραπεζίτες, εφοπλιστές και τους θεσμοθέτες τους , το κράτος , για να ζητήσουν ελεημοσύνη ως γνωστά παραπαίδια του συστήματος έτσι ώστε με ψευτοδιεκδικήσεις να κατευνάσουν την οργή των εργαζομένων.

Παράλληλα, η επίθεση κράτους και κεφαλαίου συνεχίζεται με αβυσσαλέα ένταση και, μετά τις επιθέσεις στα αυτοδιαχειριζόμενα/αχειραγώγητα εγχειρήματα, η σκυτάλη περνά στην άγρια καταστολή πάσης φύσεως απεργών και γενικά διαδηλωτών, είτε αυτά τα άτομα έχουν συγκρουσιακά, είτε ειρηνικά χαρακτηριστικά. Το κερασάκι στην τούρτα, οι επιτάξεις και το νομοσχέδιο που μελετάται και έχει ως στόχο προσεχώς να θέτει σε παρανομία τις απεργίες.

Είναι στο χέρι του αγωνιζομένου λαού να μην περάσει ο ολοκληρωτισμός.

Είναι επιτακτική ανάγκη να οργανώσουμε την αντίσταση και τη δημιουργία αντιδομών. Από καταλήψεις καιι αγροκολλεκτίβες, μέχρι την ολική ανατροπή του συρφετού κράτους, κεφαλαίου και φασιστών και το πέρασμα στην (αταξική) κοινωνία ισότητας.

Ως ελευθεριακοί κύκλοι επιλέγουμε συνειδητά να μην συμπορευτούμε με τις ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.

Καλούμε σε συγκέντρωση στο ΡΟΛΟΪ την Τετάρτη 20/2/2013 10 π.μ κάθε άνθρωπο που νιώθει την ανάγκη να αντισταθεί και να αγωνιστεί για την ισότητα, την ελευθερία, την αλληλεγγύη.

Χαιρετίζουμε και είμαστε αλληλέγγυες/οι με το εγχείρημα της ΒΙΟ.ΜΕ.

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

About freesyndicate

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
This entry was posted in παραγωγή, πολίτης, συνδικαλισμός, Ήπειρος, Πρέβεζα, Συμμετοχική Κοινωνία και Αμφιβολία, αυτοδιαχείριση, ακούμε;, αλληλεγγύη, αντιφασισμός, δημοκρατία πολιτών, εργασία και κοινωνία, καταστολή, καταγγελία, κοινωνία, κοινωνικοί/εργατικοί αγώνες, νεολαία, οι φοιτητές μιλούν, οι μαθητές μιλούν and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s