Κοινοποιήθηκαν «ειδοποιήσεις εφεδρείας» από το Δήμο της Πρέβεζας σε συναδέλφισσες της καθαριότητας των σχολείων μας! Όλοι αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο! Ένα χτύπημα σε έναν από εμάς είναι χτύπημα σε όλους μας!

αλληλεγγύη στις συναδέλφισσες καθαρίστριες στα σχολεία μας που περνούν σε "εργασιακή εφεδρεία"Οι συναδέλφισσές μας καθαρίστριες στα σχολεία της Πρέβεζας είναι οι πρώτες από τους εργαζόμενους στην Εκπαίδευση που έλαβαν «ειδοποιητήρια εφεδρείας» – ακόμα και κάποιες που δεν έχουν συμπληρώσει τα ένσημα για συνταξιοδότηση! – από τον Δήμο της Πρέβεζας, που τις μισθοδοτεί.

Είναι ακόμη μια κίνηση στη σκακιέρα του πολέμου ενάντια στον κόσμο της εργασίας για τον εκπαιδευτικό χώρο και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη!

Αύριο, Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, θα πρέπει να διατρανώσουμε τη συμπαράστασή μας στις συναδέλφισσες, με την παρουσία μας, στις 17:30 στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, όπου, άλλωστε, θα συζητηθεί και το θέμα που εισηγήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση Πολιτών Πρέβεζας – και υπογράψαμε, ή ακόμα υπογράφουμε, στους χώρους δουλειάς – για το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών» («ηλεκτροχαράτσι» που καλούμαστε να πληρώσουμε με το λογαριασμό της ΔΕΗ Α.Ε.).

Είναι σημαντικό ότι πάνω από 30 Δήμοι πανελλαδικά αποφάσισαν ήδη να σταθούν στο πλευρό των δημοτών τους που αδυνατούν να πληρώσουν ή δε θέλουν να πληρώσουν το αντισυνταγματικό αυτό τέλος!

Είναι ακόμα πιο σημαντικό, ίσως, να διατρανώσουμε την επίγνωσή μας του ότι

ένα χτύπημα σε έναν από την εργατική τάξη,
είναι ένα χτύπημα σε όλους μας!

About freesyndicate

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
This entry was posted in συνδικάτο, συνδικαλιστικά, συνδικαλισμός, Πρέβεζα, ακούμε;, αλληλεγγύη, εργασία και κοινωνία, εργασιακά, κυβερνητικά "μέτρα", καταγγελία, κοινωνία, κοινωνικοί/εργατικοί αγώνες and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s